Gamingsoffan

Avsnitt 63 - 1 Födelsedag & 4 Fiaskon

September 10, 2020

I avsnitt 63 pratar Niklas om det senaste superhjälte spelet Marvel's Avengers. Utöver det har han även hunnit spela lite golf och flyga flygplan i PGA Tour 2k21 och Microsoft Flight simulator. Söder däremot har hållit sig på marken och kör race med bilar i Need For Speed: Heat.
Vi återvänder även till en nyutgiven utgåva på ett av våra mest älskvärda Soffspel i Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered. Men har mängden dåliga beslut tagna i utvecklingen av nyutgåvan förstört upplevelsen, eller finns det fortfarande hopp?
På tal om dåliga beslut, Nintendo firar Marios 35 år dag med ports och en hel drös konstiga beslut. Hör våra delade åsikter om Marios födelsedags firande.
Denna vecka återvänder även Soffspels delen efter en tids uppehåll! Vi spelar Diablo klonen med Minecraft skin . Minecraft Dungeons! Men finns det en chans att gilla detta när ingen av oss har lagt någon stor tid i Minecraft?
Trevlig lyssning! 

Joina våran Discord! https://discord.gg/W77BjtF?

Se oss spela live! https://www.twitch.tv/gamingsoffan

Våran Patreon: https://www.patreon.com/Gamingsoffan

Introlåten och bumpers är gjorda av Manuel: @pantsoffgaming Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCu5vOBlVAJf0WWSDmxQs2dw

Podbean App

Play this podcast on Podbean App